Gavekort
 

Gavekort 💕

Et gavekort til Elsker Saunagus er den skønneste gave til den du holder af…

Elsker Saunagus er Ægte Fynsk Saunagus... tre gange 2 minutter i det kolde og tre gange 15 minutter i den varme saunagus med 9 velafstemte æteriske olier ialt, plus aftergus med vores elskede goodiebag og kaffe eller te, og panoramaudsigt til naturen.

Saunagus og det kolde dyp er en magisk oplevelse af kulde- og varmeterapi, startende med det kolde dyp efterfulgt af tre runder dejlig varm saunagus med kolde dyp i mellem hver runde.

Saunaen er ca. 75 grader. En runde saunagus indeholder tre rene æteriske olier og tager ca. 15 minutter. Vi inviterer til stilhed ledsaget af musik til fordybelse.

Vi guider dig i mødet med det kolde vand, og giver dig værktøjer til at håndtere kulden. Så uanset om det er din første gang eller du kender til vinterbadning, så sørger vi for at give dig en tryg oplevelse. Vi anbefaler op til 2 minutter i det kolde dyp – de fleste overrasker sig selv!

Giv et gavekort til den du holder af… Saunagus er en berigende, nærværende og magisk oplevelse, som styrker immunforsvaret, skaber balance, øger din livskvalitet og booster din krop og bevæger dit sind… en kærlig gave til alle… 💕

Gavekort

Den største glæde er at give... et gavekort til Elsker Saunagus 💕

Gavekort HAV kr. 395,-

Gavekortet til en ven ❤️
Indløses når din ven booker tid

Gavekort HAV kr. 790,-

Gavekortet til dig og en ven 💕
Indløses når I booker tid