Om Saunagus

Hvad er Saunagus ?

Saunagus er en aromaterapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer og tung energi.

Aromaterapi har været anvendt i århundreder til afslapning, forfriskning, energibooster eller anden stimulans.

Ved aromaterapi anvendes helt rene æteriske olier – doseret nænsomt og afstemt efter saunaens størrelse.

Æteriske olier er kraftige organiske sammensætninger, som koldpresses eller destilleres ud af rødder, blade, blomster, urter eller frugter. Hver olie har sin helt unikke kemiske sammensætning og det er kombinationen af de mange helbredende elementer, der giver hver olie sin kvalitet og enestående evne til at helbrede.

Kombinationen af varmen fra saunaen og det kolde isbad indvirker positivt på det store kredsløb – hjertet, blodkar og blodbaner, idet det hæver pulsen.

Ved hjælp af vand tilsat æteriske olier, der varierer fra gus til gus og dagens emne, forhøjes luftfugtigheden i saunaen. De æteriske olier påvirker kroppen og huden på forskellig vis.

Saunagus er simpelt og meget effektivt. Du øger din blodcirkulation og kroppens immunforsvar stimuleres og styrkes.

En Saunagus foregår over tre omgange – også kaldet tre spande – hvor hver spand varer 15 minutter og imellem spandene dypper man sig i det kolde vand.

Du vil i selskab med Saunagus mesteren blive guidet igennem hele saunagusen, så du får det fulde udbytte af gus oplevelsen på tryggeste vis.

Hvorfor vælge Saunagus i din hverdag ?

Mentalt opnår du ro og overskud ved at træne vejrtrækningen ved saunagus og isbad eller havdyp, hvilket ilter hele vores kredsløb, og giver mod på livet.

Modstandskraften opbygges hver gang vi efter saunaens trygge varme møder det kolde vand og beslutter os for at nyde øjeblikket i stedet for at frygte det kolde element.

Enhver der kender til vinterbadning vil kunne fortælle om kuldens magiske egenskaber; om hvordan det kolde vand giver godt humør, høj energi, bedre søvn, glød, indre ro, glæde, vitalitet og den direkte vej op i lykkehjernen...

Saunagus virker afstressende både fysisk og psykisk. Du kender altså den beroligende effekt på forhånd og du kan derfor slappe af på forhånd ved bevidstheden om, at du skal til Gus… Mange oplever Saunagus som et ritual, som giver balance i deres liv og oplever en bedre kontakt til sig selv.

 

 

Gør saunagus til en vane

og mærk forskellen i dit velvære.Fællesskabet…

Fællesskaber beriger alle
 💕

Ud over en god nats søvn er fællesskaber den næstvigtigste overlevelsesfaktor for mennesker. Derfor elsker vi saunagus, hvor vi kan mødes jævnligt sammen med andre og opbygge vores velvære i godt selskab.

Mange fortæller om Saunagus`ens rekreative betydning – som at komme til en anden verden fra en hektisk hverdag på farten… Du kan finde et frirum til at finde dig selv, reflektere over din hverdag – enten alene eller sammen med andre. Du kan vælge at være stille eller du kan vælge at udveksle oplevelsen med andre – det skønne er at alle er lige – uanset køn, alder, beskæftigelse eller status – alle er til saunagus for at nyde en oplevelse helt ude af kontekst og krav til udstyr eller påklædning og du skal ikke yde noget – blot komme og nyde … bare være…

Hvor foregår Saunagusen ?

Vi elsker saunagus ude i naturen ”Under åben himmel”

På en stor skøn blomstermark i Sandager - ved kysten på Vestfyn, tilbyder vi gæster en unik naturoplevelse ”Under Åben Himmel” – her vil vi skabe et mødested for naturturisme med aktiviteter i naturen, som skal styrke fællesoplevelser, livsglæde og personlig bæredygtig udvikling.

Alle skulle have adgang til en sauna hver dag, og hos os har du mulighed for at komme til vores åbne saunagus arrangementer på Baunevej i Sandager ved Assens, sammen med andre der deler din glæde.

På Baunevej vil du finde et wellness område med hyggelige loungemøbler omkring de store iskar og med den store saunagus tønde som samlingssted, placeret med udsigt over markerne med højt til himmelen…

Du kan også vælge at booke os til at komme til dig, dit badelaug, din arbejdsplads eller hvor det kunne være skønt at opleve hvad varmen i saunagusen og de kolde isbade eller havdyp kan gøre for dit velbefindende.

Vores mobile sauna flytter efter behov og vi sørger for, at alle får en dejlig oplevelse med op til 10 deltagere af gangen.

Ønsker du besøg af gusmesteren i egen sauna eller at vi kommer forbi en svømmehal eller sauna efter dit ønske er du velkommen til at kontakte os.

Saunagus kan også bruges i forbindelse med badeklubber, foreninger, firmaevents, polterabend eller andre arrangementer, hvor saunagus kan være enhelt særlig og sanselig fællesoplevelse.

Kontakt os gerne og få et tilbud…